O nama

Porodica na prvom mestu

Povuci potegni je porodična kompanija, i naše klijente takođe smatramo porodicom. Na tržištu od 2012. godine, naša glavna delatnost je iznajmljivanje auto prikolica i dodatne opreme. Sa pozamašnim znanjem i iskustvom u ovoj oblasti, budite sigurni da ćete dobiti uslugu i savete visokog kvaliteta. Naš cilj je da obezbedimo brzu, bezbednu i pouzdanu uslugu svakome kome je potrebna prikolica.

Žmurke
Uvek bezbedni na putu

Bezbednost

U ponudi imamo više vrsta auto prikolica vrhunskih evropskih proizvođača kao što su Eduard, Saris i Blyss, kao i širok asortiman dodatne opreme. Od dodatne opreme u ponudi imamo rampe za utovar tereta sa točkovima, šine za fiksiranje motorcikala, španere za vezivanje tereta i mnoge druge. Budući da uvozimo isključivo nove prikolice, one su prošle inostrane i domaće kontrole kvaliteta i tehničke preglede, tako da možete biti sigurni u njihovu bezbednost i kvalitet. Sve prikolice su registrovane i spremne i za inostranstvo!

Redovno održavanje

U potpunosti smo opremljeni za održavanje i popravku prikolica i one su u svakom momentu spremne za put, bilo duži ili kraći. Naš mehaničarski tim redovno servisira sve prikolice u našoj radionici. Sa našim iskustvom možemo Vam pomoći u odabiru prikolice koja tačno odgovara Vašim potrebama. Uvek smo Vam na raspolaganju.

Servis male prikolice